Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha vzkazů

Zde mi můžete zanechat vzkazy. Jak se vám zalíbily mé obrazy a stránky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(Pavol Rehak, 27. 5. 2017 20:55)

Srdečne Vás pozdravujem pane Mužíku,

Vašu stránku som objavil iba náhodou, ale som milo prekvapený a hlavne povzbudený. Páčia sa mi hlavne Vaše krajinky. Každá má svoju atmosféru a svojský rukopis.

Páči sa mi aj Vaša webová stránka s odbornými pojednaniami o výtvarných pojmoch a technike malby, ktorú prezentujete svojou tvorbou.

Velmi inšpirujúce a zároveň poučné.
Držím Vám palce!

Mám radost že jsi.

(Petr Maršálek, 17. 2. 2014 22:32)

I moje máti byla velice inteligentní žena.
Byla vedoucí knihkupectví a velice sečtělá.
Hovořila plynně německy.
S úctou si prohlížím Tvoje obrazy,čtu o neuvěřitelné energii Tvého těla a duše.
Jsi úžasný člověk a to vše je cítit z Tvojich
maleb.My dva tady v té "díře"milujeme
přírodu,proto jsme tu.Zítra v klidu s Lindou
vychutnáme obrazy.Ona je velmi artistic..
dělala za mlada step,její syn hraje amatersky divadlo a dělá pro BBC ..je grafik na PC.Dělá programy pro Londýnská divadla atd.

Obdivuhodné

(Marcela Hlaváčková, 31. 1. 2012 12:50)

Ahoj Petře,
prohlédla jsem si tvoji galerii a dost mě to překvapilo. Přesto,že se známe přes 30let tak jsem tvoje obrazy nikdy neviděla (asi na to nebyl čas). Jsem naprostý laik a když už je přede mnou něco namalované tak mám ráda věci, které mi něco říkají a hlavně když poznám co je malováno,prostě tvoje krajiny jsou podle mě velmi pěkné a líbí se mi. Je dobře,že máš tak nádherného koníčka,tak hlavně maluj dál a rád.

Krásné...

(Helena Grundová, 17. 2. 2011 15:44)

Nikdy nezapomeň,že máš velký dar,dar umět malovat.Ani ten dar nebyl zadarmo.Musels sám krůček po krůčku zdokonalovat svůj talent a určitě si tvé obrazy zaslouží velké chvály.

Pro dedu od vnučky Lucky

(Lucie Dimitrovová, 20. 1. 2011 11:43)

Míly dedečku,
tvé obrazy se nám všem líbí,jsem ráda že mám tak hodného dedecka a jeste k tomu malíře tve obrazy jsou velmy hezke a u uklidnující.
At se lidém líbí dále tvé obrazy a at máš hodne uspechu.Mám te moc ráda a maluj dále jsem ráda že te mám od vnučky Lucky.

Chvála ze srdce

(Václav Kucharský, 29. 12. 2010 17:22)

Jsem rád, že jsi mi poslal odkaz na tvé stránky. Poctivě jsem prošel veškeré věci a jsem velice rád, že jsi neskončil s malováním v mládí, ale že se této krásné zálibě věnuješ i v těchto letech tvého života. Moc se mi skoro vše líbilo. Nedej na to, jak kdo z nás tě bude hodnotit. Jen tak dojdeš k plnému uspokojení při své zálibě a o to hlavně jde.

Восхищение

(Валерий Моисеев, 29. 12. 2010 17:16)

Уважаемый Петр! Как всегда я восхищён Вашим творчеством и рад увидеть Ваши картины на страницах Интернета. Желаю Вам дальнейших творческих успехов, много здоровья Вам и всем Вашим близким! Самые наилучшие пожелания Вашей милой и нами любимой жене! Всегда Ваши друзья Моисеевы.